Workshop personages maken en dialoog schrijven

Workshop personages maken en dialoog schrijven

6 Oktober

Binnenstad
De Bibliotheek Centrum
Stromarkt 18

14.00 – 17.00
Gratis
Vooraf aanmelden bij de bibliotheek

Meer informatie bekijken op de website van de
bibliotheek? Klik hier

Een dialoog schrijven, personages creëren, kan ik dat ook? Ontdek het zelf en doe mee aan deze inspirerende schrijfworkshop, speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder.

Leren te doorgronden wat je nodig hebt om een interessant personage te creëren en vooral leren hoe je je effectief laat leiden door je fascinatie.
Schrijven is voor een groot deel gebruiken wat je tegenkomt. Na een korte voorbereiding in de bibliotheek gaan we de straat op om portretten van mensen te schetsen (met woorden uiteraard), om gesprekken af te luisteren, om materiaal te verzamelen zodat er personages ontstaan die een verhaal kunnen dragen. In feite heb je het verhaal al. De workshop duurt drie uur, we komen terug in de bibliotheek.

Aanmelden is noodzakelijk, er kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Aanmelden gaat via de bibliotheek. Klik hier om aan te melden.

Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn dan graag afmelden zodat we iemand van de wachtlijst een plek kunnen geven.

De workshop wordt aangeboden door de
Schrijversvakschool Groningen. Voor meer informatie over de workshop:
paulinedurlachter@svsgroningen.nl of 0614771011

Vragen over afmelden of plaatsing op de wachtlijst kunnen gestuurd worden naar:
wilmaachtereekte@bibliotheekdeventer.nl

Vervoer nodig?

De vrijwilligers het netwerk van ANWB AutoMaatje Deventer helpen minder mobiele plaatsgenoten, die geen redelijk alternatief hebben qua vervoer, graag op weg. Alle vrijwilligers zetten zich graag in om het Kom Erbij Festival ook voor minder mobiele deelnemers toegankelijk te maken!