Iedereen Actief

Iedereen Actief

6 Oktober

Binnenstad
Grote Kerkhof

11.00 – 15.00 uur
Entree: gratis
Vrije inloop

Op woensdag 6 oktober is het Sport-, Beweeg- en Cultuurplein van Iedereen Actief te vinden op het Grote Kerkhof. In de Week van de toegankelijkheid en het Kom erbij Festival laten we graag zien wat er te kiezen valt als het gaat om sporten voor kinderen en volwassenen mét en zonder beperking!

Deventer heeft een groot aanbod aangepast sporten bij reguliere verenigingen. Op woensdag 6 oktober kunt u dat aanbod bekijken (en uitproberen). Van ongeveer 11.00 tot 15.00 uur is iedereen daar van harte welkom!

Toegankelijkheid
Iedereen Actief zet zich ook in voor toegankelijkheid. Fysiek, bij accommodaties, in de openbare ruimte en in openbare gebouwen, maar ook op sociaal gebied. Voel je je welkom bij een (sport)vereniging of in het theater? Ook als je een beperking hebt? Word je met respect behandeld? Belangrijke zaken waar Iedereen Actief zich over buigt.

Iedereen Actief organiseert deze dag in samenwerking met de Deventer Sportploeg, Fooruit en Kunstcircuit Deventer.

Vervoer nodig?

De vrijwilligers het netwerk van ANWB AutoMaatje Deventer helpen minder mobiele plaatsgenoten, die geen redelijk alternatief hebben qua vervoer, graag op weg. Alle vrijwilligers zetten zich graag in om het Kom Erbij Festival ook voor minder mobiele deelnemers toegankelijk te maken!